Om KulturØen

KulturØen blev bygget i 2005 og er tegnet af arkitekt John Lassen fra arkitektfirmaet Schmidt, Hammer & Lassen. Bag byggeriet stod Middelfart Kommune, Middelfart Sparekasse og Kvickly, som siden har drevet KulturØen som en ejerforening.

I 2016 blev den indre del af bygningen gennemgribende redesignet. En glasvæg blev revet ned og et stort samlet rum tegner nu hele stueetagen. Husets gæster og byens turister kan derfor færdes frit i hele arealet og bruge alle faciliteter. Ved indgangen møder man en stor fælles velkomstskranke, hvor gæster kan få hjælp, uanset om de er på jagt efter en cykelrute, skal finde litteratur og information til historieopgaven, skal i biografen, til fest eller til konference. Samtidig er der investeret i afhentningsrum til bøger, film og spil, automater til udlån og aflevering, ny sorteringsrobot  mv. Biblioteket på KulturØen kan nu frit bruges fra tidlig morgen til sen aften som et åbent selvbetjent bibliotek.  Fra kl. 7. til kl. 9 skal man bruge sit sundhedskort for at få adgang til KulturØen. 

Hvem har hjemme på KulturØen?

Restaurant MAST har været KulturØens restaurant siden 1. maj 2019.
> MAST

Panorama Biografen har været på KulturØen lige siden åbningen i 2005.
> Panorama Biograferne

Oscars Kaffebar er drevet af Panorama Biografen, men der er åbent for alle KulturØens gæster. Kaffebaren opstod i forbindelse med ombygningen i 2016. 
> Oscars Kaffebar

Turistinformation finder man i den store gule skranke, som er det første man møder når man kommer ind på KulturØen. 
> Turistinformationen

Biblioteket har været på KulturØen siden åbningen i 2005. Efter den store ombygning i 2016 er åbningstiderne blevet meget udvidet, således at der hver dag er åbent på biblioteket fra kl. 07.00-22.00. Den betjente åbningstid er lidt mere begrænset.
> Biblioteket på KulturØen

Mødefaciliteter
På KulturØen er der en række muligheder for at afholde et møde eller samtale i en afslappet atmosfære enten helt privat i et lukket mødelokale eller i en krog på KulturØen. Noget koster penge mens andet er helt gratis at benytte.

Der er mødelokaler for så få som otte personer og helt op til konferencelokale med plads til 186 personer.
> Lokalerne på KulturØen

Følg os på sociale medier:

> Facebook
> Instagram